top of page

KM Molai - til salgs

KM Molai, en fremtidig ridehest til dressur, allround, sprang, feltritt, turhest eller kjørehest. Molai har et herlig gemytt, han er fornuftig, nysgjerrig og vet å bevege seg. 

28.11.22_Molai2-mini.jpg

Født på Kvitemyr 30 mars 2022

Molai er en positiv og fornuftig hingst med masse power. Han har et godt skritt, elastisk trav og rommelig galopp. Både mor og far kan vise til en gullkantet stamtavle med elitehingster og høye kåringsresultater i slekten. Molai er leken og viser seg gjerne frem. 

Molai er 50% NV og 50% Frederiksborger og godkjent registrert i Frederiksborg Hesteavlsforening. Han har bordeaux/rødt pass.

 

Vi følte oss sikre på at kombinasjonen av Moment og Nilson ville gi et utrolig flott avkom, og vi ble ikke skuffet. Men vi ønsket oss en hoppe til bruk i videre avl, og dermed vil Molai kunne glede noen andre som ride,- eller kjørehest.

Molai 8 måneder gammel på photoshoot en regnfull dag.

Han har tilbragt følltiden sin i beite med passende terreng for føll der han har lekt og fått utvikle seg i en trygg flokk med lekekamerater og andre hopper.

Molai er tillitsfull,  mye håndtert, vandt med å leies til og fra beite/stall. Han kan stå bundet ved vask og stelling, løfter ben. Han er veldig glad i kos og børsting.

Han sover nå i egen boks ved siden av mor, noe han synes er helt i orden. På dagtid går han fortsatt med mor. Han er klar til å reise til sitt nye hjem nå.

Stamtavle_edited.jpg
bottom of page