Ridebanen og stelleplassen kan selvsagt brukes mens du har hesten på beitet på Kvitemyr. Vi har instruktører som kommer gjennom sommeren om du vil holde hesten din i trening, eller bare være med litt for gøy. 

Vi har også nydelige turområder enten du vil ri til havet, Steinkjerringa eller inn i heiene. Kvitemyr har stallbokser som kan leies på døgnbasis med eller uten service fra oss.​

Kontakt oss om du lurer på noe, eller for å sikre deg plass i Bjellandsbakken eller på vårt andre beite i Pigane

Sommerbeite i Bjellandsbakken

Sommerbeitene på Kvitemyr er fullbooket for sommeren 2021, men det er mulig å sette seg på venteliste.

Rent hoppebeite i sesongen 2021

Ledig for hoppe med føll, unghopper og tålmodige og sosiale eldre hopper.

 

Sommerbeitet i Bjellandsbakken vil i 2021 være tiltenkt unghopperog sosiale hopper i alle aldere samt føllhopper. Beitet er rikt og passer godt for unghester som ofte trenger godt med mat. Lett terreng med bakker og mye gress og en bekk som gir vann hele sommeren.

 

Også her er det bris fra havet som gjør at det er lite insektplager. Hestene kan søke ly bak knauser og terreng, men beitet har lite trær.

 

Vi fører jevnlig tilsyn med flokken, og ønsker du mer omsorg for hesten din kan vi mot et tillegg utføre Nærmere Ettersyn. Ved NE visiterer vi hesten, kontrollerer og renser høver, sårstell av småsår o.l. Alle NE skrives ned på egne skjemaer og du som hesteeier vil få oppdatering etter hver eneste NE.