Sommerbeite i Bjellandsbakken

Nå tar vi i mot bestilling av beiteplass for 2022

For sesongen 2022  vil hopper med føll prioriteres. Det vil også være noen få plasser for årings- og toårshopper.

Se video av beitet til venstre og scroll litt lengre ned for å se flere bilder.

Sommerbeitet i Bjellandsbakken er i 2021 tiltenkt unghopper og sosiale hopper i alle aldere samt føllhopper. Beitet er rikt og passer godt for unghester som ofte trenger godt med mat. Lett terreng med bakker og mye gress og en bekk som gir vann hele sommeren. Likt som hvert år fokuserer vi på en harmonisk flokk og vi bruker mye tid på flokksammensetningen. I tillegg tar vi kun inn noen hester, da vi ønsker en rolig liten flokk.

 

Også her er det bris fra havet som gjør at det er lite insektplager. Hestene kan søke ly bak knauser og terreng. I dette beitet er det lite trær.

Vi fører jevnlig tilsyn med flokken, og ønsker du mer omsorg for hesten din kan vi mot et tillegg utføre Nærmere Ettersyn. Ved NE visiterer vi hesten, kontrollerer og renser høver, sårstell av småsår o.l. Alle NE skrives ned på egne skjemaer og du som hesteeier vil få oppdatering etter hver eneste NE.

Ridebanen og stelleplassen kan selvsagt brukes mens du har hesten på beitet på Kvitemyr. Vi har instruktører som kommer gjennom sommeren om du vil holde hesten din i trening, eller vil være med for gøy. Det er litt bommer og hindermateriell tilgjengelig for bruk.

Vi har også nydelige turområder enten du vil ri til havet, Steinkjerringa eller inn i heiene. Kvitemyr har stallbokser som kan leies på døgnbasis med eller uten service fra oss.​

Kontakt oss om du lurer på noe, eller for å sikre deg plass i Bjellandsbakken eller på vårt andre beite i Pigane

Bjellandsbakken-oversikt.jpg

Trykk gjerne inn på bildene for å se dem i større format med beskrivelse.