top of page
09.05.20_Chanteur2-mini.jpg

KM Chanteur - solgt

Født på Kvitemyr 25 april 2020.

Video av Chanteur.

KM Chanteur er et feminint og velproporsjonert hoppeføll etter Vestegårds Nilson og Scarlett O'Hara. Hun knegger ofte, derav hennes navn som betyr “sanger”.

 

Hun er et aktivt hoppeføll med et våkent blikk. Chanteur løper gjerne rundt med halen i været, mens hun blåser luft ut av nesen, akkurat som sin mor. Hun er menneskekjær og vil gjerne være med på alt.

Solgt og bor enda på Kvitemyr.

Hennes far er en velrenommert avlshingst som har oppnådd ærespremier, høye poengsummer i samlinger av avkom og hele 783,8 på stasjonsavprøvingen, den høyeste oppnådde poengsum gjennom tidene. En rekord han fikk holde hele i 5 år, før en annen hingst oppnådde høyere sum. Chanteurs far kjøpte vi i 2019 og i 2020 startet han sitt første dressurstevne og dro hjem med 2.plass. Han tok den ukjente opplevelsen med knusende ro og vi gleder oss masse til å konkurrere mer med Nilson. Nilson brukes også på tur og til bakkesprang og liker godt variasjonen. Han har et deilig gemytt. Chanteur sin far er kåret i 1.klasse, les mer om han her.

20 05 02 Nilson galopp 1.jpg

Far Vestergårds Nilson

Scarlett_show_mini.jpg

Hennes mor Scarlett er en livlig og uredd hoppe med mye motor. Hos oss har hun blant annet gått som turhest, der hun i 2011 var med på en 5 dagers ridetur fra Sola til Ørsdalen (ca. 120 km). Etter det debuterte hun i 50 km distanse og har senere gått mange ritt opp til MB 80km. Scarlett traver med høye kneløft og viser mer enn gjerne power. Hos oss har hun også gått bakkesprang for variasjon, der hun viste stort engasjement. I Danmark startet hun jaktritt der hun løp i front og ledet de andre hestene over hindrene. Denne hoppa stopper ikke for noe hinder, samme om det er en vegg eller en elv. Chanteurs mor er kåret i 1. klasse, les mer om henne her.

Mor Scarlett O'Hara

Chanteur-stamtavle.png

Trykk gjerne inn på bildene i galleriet under for å se dem i større format.

bottom of page