top of page

Sommerbeite i Pigane

Det begynnes å fylles for sesongen 2023 i Pigane.

 

Beitet er åpent for en passende flokk sosiale hopper og vallaker.

Se video av beitet og scroll litt lengre ned på siden for å se flere bilder.

Sommerbeitet i Pigane er i variert terreng  fra gresskledde sletter, myrgress, knauser, bakker, berg og skog, her er det luftig og lite insektsplager samtidig som hestene kan trekke inn i skogen, bak knauser eller ned i terrenget om de ønsker ly. Terrenget oppmuntrer til mye bevegelse og hestene pleier å holde seg i god form på dette beitet. 

 

Beitet passer godt til hester som har lett for å legge på seg, fungerer godt i flokk og foter seg greit i ulendt terreng. Her vil være blanding av sosiale hopper og vallaker, unge og eldre hester. Mange i dette beitet har vært hos oss på Kvitemyr i mange år, og det er ingen tvil om gjensynsgleden til hestene ved beiteslipp.

Vi fører jevnlig tilsyn med flokken, og ønsker du mer omsorg for hesten din kan vi mot et tillegg utføre Nærmere Ettersyn. Ved NE visiterer vi hesten, kontrollerer og renser høver, sårstell av småsår o.l.  Alle NE skrives ned på egne skjemaer og du som hesteeier vil få oppdatering etter hver eneste NE.

Ridebanen og stelleplassen kan selvsagt brukes mens du har hesten på beitet på Kvitemyr. Vi har instruktører som kommer gjennom sommeren om du vil holde hesten din i trening, eller bare være med for gøy. 

Vi har også nydelige turområder enten du vil ri til havet, Steinkjerringa eller inn i heiene. Kvitemyr har stallbokser som kan leies på døgnbasis med eller uten service fra oss.​

Mange reserverte plass neste sesong allerede sommeren før. Vil du vite mer om vårt andre beite, Bjellandsbakken så klikk inn her.

Ta gjerne kontakt med oss for mer info om våre sommerbeiter.

Pigane-oversikt.jpg

Hestene i Pigane holder seg i god form, for beitet oppmuntrer til bevegelse og aktivitet.

DSC_0491.JPG
DSC_0493.JPG
DSC_0504.JPG

Trykk gjerne inn på bildene for å se dem i større format med beskrivelse.

bottom of page