top of page
12.06.20_føll3-mini.jpg
31.10.20_Sway2-mini.jpg

KM Sway - solgt

Født på Kvitemyr 16 april 2020.

Video av Sway.

KM Sway er et høyreist og velproporsjonert hingsteføll etter Tørrildhavens Maja og Vestegårds Nilson

 

Med hans fornuftige vesen tegner til å bli en god ride- og kjørehest. Sway er modig og trygg på seg selv, går langt vekk fra mor, gjerne for å hilse på oss mennesker eller for å se om han kan finne en ny lekekamerat blant de andre hestene og føllene på beitet. Han har en naturlig fornuftig tilnærming til verden.

Solgt, og bor nå på Randaberg like utenfor Stavanger.

Hans far er en velrenommert avlshingst som har oppnådd ærespremier, høye poengsummer i samlinger av avkom og hele 783,8 på stasjonsavprøvingen, den høyeste oppnådde poengsum gjennom tidene. En rekord han fikk holde hele i 5 år, før en annen hingst oppnådde høyere sum. Sways far kjøpte vi i 2019 og i 2020 startet han sitt første dressurstevne og dro hjem med 2.plass. På hans første stevnedag tok han den ukjente opplevelsen med knusende ro og vi gleder oss masse til å konkurrere mer med Nilson. Nilson brukes også på tur og til bakkesprang og liker godt variasjonen. Han har et deilig gemytt. Sways far er kåret i 1.klasse, les mer om han her.

17.05.20_Nilson4-mini.jpg

Far Vestergårds Nilson

Maja en uke før følling

Hans mor Maja blir brukt både til dressur, kjøring, tur, bakkesprang og er en snill hest både for nybegynneren med sitt rolige og moderlige vesen, men også morsom for den erfarne rytter der hun gjerne viser sine talenter. Maja har myke bevegelser, særlig travet føles svevende og hun har lett for samling i alle gangarter. Maja presterer meget godt og er morsom å ri selv om hun har hatt fri i en periode. Som den eneste hesten på Frederiksborg hesteavlsforeningens rangliste startet hun både dressur, kjøring og distanse i 2019 der hun selv var 19 år. Hun startet sitt første distanseritt da hun var 16 år, sitt første dressurstevne da hun var 18 år og sitt første kjørestevne da hun var 19 år. Sways mor er kåret i 1. klasse, les mer om henne her.

 

Sway sin mormor Shanon er elitehoppe og fikk som 23 åring føll nr 16, så det må sies å være en holdbar linje.

Trykk gjerne inn på bildene i galleriet under for å se dem i større format.

Mor Tørrildhavens Maja

Sway-stamtavle.png
bottom of page